neděle 31. srpna 2014

Poslední příspěvek z domova

Takže. Nehorázně to uteklo. Všechno. Ale jsem v klidu. Stále.


V úterý jsem ukončila svůj pobyt v práci, na rozloučenou jsem dostala malý dárek - laděný do zelené barvy (prý když jedu do toho Irska, tak abych zapadla :D ). To už jsem málem uronila kroupu. Ale nic, dobrý.
Od středy jsem neustále lítala po úřadech, bankách a všude možně. Když jsem uzavírala účet v nové bance, pán mi jemně naznačil: "Slečno, ale vám propadla občanka". Takže super :D Ještě že mám pas :D Další zařizování, hrůza. Ale stále jsem se držela své klidové bubliny.
Ve čtvrtek jsem se opila. Já se neopíjím, nerada piju alkohol. Ale teda ten čtvrtek... :D Prostě klasika - rozloučení se s pár kamarádkama. Opět jsem měla namále s uroněním slzičky. Ale nic, fajn.
No a dnes? Dobaluji, přemýšlím, jak co nejlépe využít každý centimetr v kufru a jelikož už samou radostí nevím, co si mám zabalit, už jen odpočívám :D Mám limit 25 kg a jsem stěží na 18 kg :D Ach jo :D
Víte, co je nejhorší? Jak si tu tak sedím, v klidu - keep calm, že - tak se děsím zítřejšího vstupu na letiště. Mamka jede se mnou a když jsem to řekla strejdovi, který mě a maminu veze na letiště, dostalo se mi zajímavé odpovědi: "A to s tebou musí mamka jet? Já si myslím, že to zvládneme sami, ne?" Je mi jedno, že se chovám jako dítě (podle mě ale ne), ale odjíždím na delší dobu a myslím si, že privilegium každého rodiče je vyprovodit své "kuře" z hnízda ven. Takže jsme obě neoblomné :D 
Jsem klidná, fakt. Nemám pocit, že cesta je špatný krok. Jediné, co mě vyvádí z klidu (trošku) je mamka, ta to nese zatím statečně, ale už nemá daleko k slzám :D ;) 

Chtěla jsem krátký článek, fakt :D Teď jdu strávit poslední neděli v ČR s rodinou a dodělání pár "restů" :) Takže příští článek už from Ireland! :)

P.S.: Držte mi pěsti, jsem zvědavá na svou zítřejší premiéru v letadle :D
P.P.S.: Možná se článek zdá být poněkud zmatený, ale není to nervozitou, jen velkým množstvím informací :D
Ann

2 komentáře:

  1. Budu na Tebe zítra myslet!!! Dobře to zvládni, brzo se ozvi a měj se v Irsku krásně! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím ti palce!! Napiš hned jak se zabydlíš :) A ničeho se neboj, Irsko nemůže být hrozná země, vždyť tam mají hrnce zlata na konci každé duhy.. a leprikóny! a čtyřlístky! .. takového místa se snad ani nelze obávat :D

    OdpovědětVymazat