sobota 5. července 2014

Virbl, prosím - mám host rodinu!


Rozhodnutí v pondělí? Kdeže!
Ve zkratce. Páteční ráno se nelišilo ničím zvláštním, při rutinním otevření mailové schránky a naházení 99 % mailů do koše (rozumějte, reklamy. Ty nesnáším.) jsem v úžasu zůstala koukat na mail od mé host mom. V něm stálo rozhodnutí, že si vybírají jako au pairku mě! Po 5 minutách zírání na mail, jsem uvědomila svou koordinátorku a samozřejmě poslala mail sršící radostí mé nové HM :)
Od září se tedy starám o dvě malé děti - Lauru, které budou za 10 dní 4 roky a o ani ne dvouročního chlapečka Eoghana :)  
A jak to berou doma? No, mamka to podle mně ještě nepřekousla. Fakt, že nebudu doma, bude snášet těžce. Takže v pátek se mnou skoro nemluvila a o dnešku bych také pomlčela :D Není to nic zlého, jen je to pro ní asi těžké :) 

Popravdě - nečekala jsem, že rodinu budu mít ještě před nástupem do práce :) Jsem mile překvapená a čeká mě pár hovorů po Skype (psychicky se na to už chystám :D) a těším se, až prcky uvidím :)
Ann

3 komentáře:

  1. Gratuluju!!! Čekala jsem nějaké sáhodlouhé vybírání a ty to máš vyřízeno takhle rychle. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To zní skvěle! Strašně ti to přeju! :) Už teď bych byla celá nedočkavá :D
    A mamka to zvládne :) Nakonec bude ráda, že jsi samostatná a poznáš kus světa. (A navíc tak krásný kus!! ach bože, jak já ti Irsko závidim)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju, ať ti to nadšení vydrží a ať je rodinka skvělá :)

    OdpovědětVymazat