sobota 21. června 2014

Po time outu - time in?


Ano. Žíju. A mám připravenou výmluvu :D 

Nechtěla jsem přestat s blogem, ale také jsem nechtěla psát o ničem. Čekala mě maturita a já se prostě soustředila na to, abych odmaturovala :) Mé úsilí se vyplatilo a krom ekonomiky, ze které mám 3, mám samé 2 :) 
Takže teď vám vyvstává na mysli otázka - co mám v plánu teď? 
Hezky popořadě. Na VŠ nepůjdu. Letos ne. Důvod? Nemám money :) Ale to vyřeším tím, že pojedu na cca 8 měsíců do Irska jako au pair, odjíždím na podzim :) Ale na Irsko si musím nejprve vydělat a víte jak? Úú, bude ze mně na měsíc a půl kancelářská krysa! :D Opět u tety v právnické firmě, opět v účetním oddělení, kde se na mou maličkost prý už těší :) Těší se na to, až budou muset kontrolovat každý záznam v Pohodě, jupí! Alespoň se nebudou nudit, že jo :D

A teď - budu pokračovat s blogem, počítám s ním hlavně pro dokumentaci mého "náletu" na Irsko :) Ale i o prázdninách budu psát a konečně číst mé oblíbenkyně - blogerky, číst knížky, které jsem si schovávala snad od Vánoc, oprášit své základy Francouzštiny a můj největší úkol - projít za rok učebnici dějin výtvarného umění, kvůli přijímačkám na VŠ :)

Ann

2 komentáře:

  1. Ahoj! Moc gratuluju k úspěšně zvládnuté maturitě! A mám obrovskou radost, že se zase chystáš přispívat na blog... zápisky z Irska, no, už teď se těším! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji, děkuji ♥
      No, čeká mě výběr rodiny, ale o tom budu průběžně informovat ;) Je to ještě kus cesty :D

      Vymazat