úterý 13. srpna 2013

Dýchám, tedy žiju.

Áno, po dloooouhé odmlce jsem zde. Koukám, že každý z mých posledních článků začíná skoro stejnou větou :D Ale já se polepším, slibuju.
Minulý týden jsem (zaslouženě) proflákala a neustále koukala na fotky z dovolené. Pořád dokola jsem si říkala, že bych tam jela zpět. Hřál mne pocit vydělaných peněz, ale rychle jsem se schladila, když mi došlo, že je všechny musím dát babi a dědovi.. Jo, konečně mám 4 místné čílo na účtě a není to moje! :D Ale v neděli jsem se seznámila (přes FB) s jednou holčinou ze Slovenska, která taky touží vrátit se zpět do Chorvatska. Rozebraly jsme dopodrobna určité věci a náhle jí napadlo: Hele, tys dostala nabídu já taky, pojedeme tam na začátku září! Jo, fajn, jedu hned. Počkat, sakra, nemám peníze. Pak mi ale svitla naděje, když mi babi nabídla, že jí můžu splatit půlku a zbytek dát do dovolené. Takže dá-li Pán Bůh, budu mít prázdniny o týden delší :) (samozřejmě se mi rýsuje ještě jedna práce, takže peníze bych nakonec měla :)). Teď udělat jeden "manévr" a je to ;)
Možná si řeknete, že jsem lehkomyslná, ale od čeho jsou prázdniny, od čeho je nabídka od ředitele hotelu? Všechno se musí VYUŽÍT! :D
Dnes mi přišel balíček kosmetiky od Karla Hadka, musela jsem si udělat radost (ale teď bych si nejraději nafackovala za to, že jsem utratila skoro 400 Kč.. No nic, alespoň budu hezká :D Takže tím pádem se můžete těšit na nějaký ten článek :)
+ Další recenze se bude týkat něčeho zeleného a oválného, co mi má přijít na testování (prosím, nepředstavujte si nic perverzního :D). Ale o tom až budu mít co říci ;)

Ann

2 komentáře:

  1. Prázdniny o týden delší? Proč ne, moc ti to přeju! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :* Ale nejspíš to padne :( Ještě uvidím.

      Vymazat