středa 19. června 2013

Nivea BB cream

Nechtěla jsem sice (často) psát názory na mnou vyzkoušenou kosmetiku, ale včera se mi do rukou dostal Nivea BB krém. BB krémům moc nefandím. Po zkušenosti s BB krémem od Garnier, jsem se dlouho rozhodovala, jestli si mám koupit bébéčko od Nivei. Ale s Niveou se kamarádím dost dlouho a vždy bylo vše ok, takže proč ne? :)


Předem se chci omluvit za fotky z mobilu, ale já - "profesionální fotografka" - jsem si nějakým nedopatřením utopila kartu. Takže fotky možná "vylepším" v pátek :)

N I V E A   BB   K R É M 


Co slibuje?
5 v 1. Kryje, rozjasňuje, hydratuje, chrání a sjednocuje. 

Krytí
Už jsem zde psala, že mám mastnější pleť se sklonem k nějakému  pupínku. Při nanášení jsem nepoužila korektor, chtěla jsem vidět, jak moc zvládne krýt sám. Nedělala jsem si žádné velké naděje, ale musím říci, že v pohodě zakryje černé tečky + menší, ne tolik zarudlé pupínky. Na větší  a rozsáhlejší akné není podle mého názoru moc vhodný, ale mne to v tomto bodě celkem vyhovuje. Takový lepší průměr ;)

Rozjasnění
Co se tohoto bodu týče, jsem spokojená. Dobře zamaskuje (bez korektoru) i kruhy pod očima, takže tím hezky rozjasní celou tvář :)


Hydratace
Hydrataci jsem čekala opravdu perfektní. A nezklamal. Krém se ihned vsakuje do pokožky, krásně provoní celou tvář. Pleť je po něm hebká, pružná. Po přepudrování se nezačně drolit, či jinak reagovat. 

Ochrana
Pořídila jsem si ho hlavně na léto, protože budu neustále venku, na sluníčku a BB krém má ochranný faktor 10. Což je tak akorát. Takže zatím nemohu podat lepší náhled na bod, ale co se týče opalovacích krémů, používám jen od Nivei :)

Sjednocení
K sjednocení nemám moc co vytknout. Po nanesení se během chvilky vsákne, přizpůsobí se pleti, jejímu odstínu. Jediné mínus, na které chci upozornit je, že pleť se po něm docela dost leskne. Takže bez pudru ani ránu ;) + Pleť po nanesení vypadá zdravě.


Před rozetřením
Ihned po rozetření




Bez BB krému
BB krém + pudr

Často se řeší odstín krému. Já jsem si samozřejmě pořídila BB pro světlý tón pleti. Když jsem odšroubovala víčko, byla jsem zděšená, že je tak tmavý. Bála jsem se toho, až si ho dám na pleť. Nesnáším mrkvové obličeje ;) Ale jak už jsem psala, krém se během pár vteřin vsákne, přizpůsobí se tónu pleti. 
Takové mínus je, že se hůře roztírá. Musí se opravdu důkladně rozetřít, aby nebyly vidět případné stopy (na poslední fotce vidíte mírný přechod na krku - ve skutečnosti to není tolik "drastické").


Závěrem - nedělala jsem si velké naděje, abych pak nebyla zklamaná. Ale příjemně mně překvapil, alespoň po prvním použití :) Časem se ukáže, jak moc je dobrý ;)

Ann

2 komentáře:

  1. Tak mně naopak docela vyhovoval ten od Garnier, zatímco Nivea letěla hned do koše. Nesedl mi :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je pravda, že druhá vlna BB od Garnier je prý lepší, tu jsem ale nezkoušela :)
      Zatím mi vyhovuje daleko víc Nivea :)

      Vymazat