čtvrtek 27. června 2013

Kde je cestovní horečka?!

Tenhle týden neskutečně rychle utekl. Kvůli změnám počasí jsem chytla rýmu a kašel, takže jsem si dnes válela šunky doma. Po litrech jsem do sebe lila čaj na nachlazení. Má rychloléčba byla přeci jen úspěšná, cítím se daleko líp.
Zítra odjíždím na dovolenou do Chorvatska. Zabaleno mám už dnes, jinak by mamině ruply nervy :D Já bych balila až zítra :D Akorát je mi divné, že nemám cestovní horečku. Takže jsem ve stresu, že nemám cestovní horečku. Hmm.
Ale ve stresu jsem kvůli práci v Plzni. Jak mně se tam nechce. Nejsem nijak rozmazlená, na práci jsem se těšila. Ale po prokázání mé "neschopnosti", to bude Mordor. No, nenechám si tím zkazit dovolenou. Potřebuju totálně vypnout. Dobře, né totálně, jelikož si sebou táhnu povinnou četbu :D Ještě 4 knížky a mám splněno :D
Já si jdu zabalit kosmetiku, tu balím vždy jako poslední. Budu přidávat fotky od moře, aby jste mohli závidět ;D Úúú, zítra v tuhle dobu na cestě B)
Ann

3 komentáře:

  1. No vidíš to a já mám cestovní horečku už asi týden :-D Užij si dovču!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každá to máme jinak :D Ty si taky užij dovolenou :)

      Vymazat
  2. Užij si to!! :) Neskutečně ti závidim, když se dívám na počasí tady.. A i kdyby bylo hezky, tak moře nic nenahradí. A Chorvatsko miluju.
    Já nikdy cestovní horečku neměla, to vždycky plně nahradila máma. I když jsem někam jela sama a byla v klidu jak to jen šlo, tak mě vystresovala ona, to nesnášim :D Tak buď ráda, že jsi v klídečku!

    OdpovědětVymazat