neděle 9. června 2013

Karel Hadek - Regenerační krém Tea Tree SPF6

Recenze č. 2 na kosmetiku od Karla Hádka :) Další výrobek, který skončil v mém e-košíku byl regenerační krém Tea Tree SPF6.

Co výrobek slibuje:
Čajovníkový regenerační krém s ochranným faktorem vhodný pro péči o pokožku s akné. Zvláčňuje pokožku, vynikající regenerační krém s typickou čajovníkovou vůní. Pomáhá při hojení drobných poranění a odřenin či po bodnutí hmyzem. Krém může být nápomocen při kožních infekcích a plísních.
Můj první dojem, když jsem krém poprvé použila: "Krásná a příjemná vůně. A jak hezky se roztírá!"
To byl první (dalo by se říci eufórie :D) pocit z krému. Krém má lehké složení, přijde mi skoro jako pěna. Což jsem uvítala. Další plus je, že na obličej ho stačí opravdu malinko, takže i malý kelímek (5 ml) vám vydrží dlouho. 

Po pár dnech používání se má radost trochu zmírnila. Krém používám ráno před nanesením make-upu a proto jsem od něho očekávala, že se rychle vstřebá. Naopak. Krém se sice hezky roztírá, ale i po cca 5-10 minutách mám na obličeji stále tenonkou vrstvu krému. Což se mi opravdu nelíbí a je to první vada. 
Také jsem čekala, že půjde ruku v ruce s Hřebíčkovým pleťovým tonikem a pomůže mu s mou mastnější pletí. Ale po zhruba týdenním používání nějaký rozdíl nevidím.
Takže lehký, voňavý krém, spíše se hodí pro normální pleť.

Od krému jsem čekala více, snad časem se ještě dostaví nějaký výsledek ;) Jelikož potřebuju, aby se krém rychle vstřebal, používám ho na noc, aby nepřišel vniveč ;)
Ann

2 komentáře:

  1. Mhmm... škoda, že se lépe nevstřebává. A ještě ten tea tree, ve všech výrobcích, které jsem s ním doteď měla, mi hrozně smrděl. :-D Docela mě zarazilo těch 5 mililitrů, to se dá ten krém koupit v tak prťavým balení nebo jsi dostala vzorek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíše jsem se bála vůně než toho, že by neúčinkoval :D Ale voní hezky :)
      Já si objednala na zkoušku pouze 5 ml, protože jsem nevěděla, jaký bude. Samozřejmě se dá objednat i 50 ml nebo 250 ml :)

      Vymazat