sobota 1. června 2013

1. 6. 2013

Včera mi skončila praxe. Hrozně rychle to uteklo :/ Klidně bych tam byla další týden (ale jen v jedné kanceláři). Poslední den jsem si místo 6 hodin odpracovala 8. Bavilo mě to :) A docela se už těším na červenec, kdy mám práci v Plzni :)
Úplně jsem si odvykla na školu, takže pondělí bude drsný probuzení :D Zítra se budu muset podívat na ekonomiku, kdyby mé milé učitelce ruplo v kokosu a chtěla hned zkoušet. Nemůžu si dovolit další špatnou známku :D
Včera jsem mkrla na stránky ELF kosmetiky, kde právě probíhá akce. S touto kosmetikou mám jen dobré zkušenosti. Jelikož mám "vybýravej" xichtík, ne vše mi vyhovuje, ale co se týče stínů, rozjasňovačů atd. vše je ok :)
Takže si asi doplním svou sbírku kosmetiky a něco si objednám. Nekupte to za ty ceny! :D (stejně to dělají naschvál.. slevy :D).
Jinak během příštího týdne sem hodím 1. info o výrobku od Karla Hadka. Kosmetiku používám jen 2 dny, ale rozdíly už jsou celkem vidět :) Jsem nadšená a moc spokojená.
Ve středu jdu ke kadeřnici, tak sem pak hodím fotku výsledku :)
Jelikož je naprosto odporný počasí, zalezu si se zeleným čajem do postele, pustím si Pretty Little Liars (sakra, už by mohla být někde 4. série) nebo s knížkou Římanka (povinná četba) :)
Ann

7 komentářů:

  1. cos delala za praxi? :)
    u kosmetiky Elf je to takovy jedna vec dobra druha drek, ale povetsinou ty drazsi tam byvaji dobre, ale potom me zase jednou prijemne prekvapila rtenka za 39 korun, lepsi nez z Makeup forever za 400! vazne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem u maminy v práci - kancelářská práce, nechci tu přesně psát kde ;)
      Jasně, netvrdím, že vše je dokonalé ;) Mně zase nevyhovovaly rtěnky.

      Vymazat
  2. Zas a znova ti tu praxi závidím, ach :D
    Já nevim, kosmetiku moc neřeším, a jen opravdu zřídka si něčím udělám radost, spíš se nerozmazluju.. A když nad tím tak přemýšlím, .. tak asi začnu :D
    A za přesně deset dní je uvedení nové série PLL v Americe! 11.6.! Mám to napsané na nástěnce, tak hrozně se těším! :D Ačkoliv je to místy docela hloupý a divný seriál, tak se prostě nemůžu dočkat, je to jako droga.
    Jo a počasí nechápu. Je červen. A 12 stupňů. Whaaaaat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něčím si člověk musí udělat radost ;D
      Úúú, už se nemůžu dočkat. Přesně, taky mi místy přijde trošku hloupý, ale jak říkáš, je to jako droga ;)

      Vymazat
  3. PPL zbožňuju a už se taky nemůžu dočakt 4. série. Jinak jsi mě navnadila tím elfem, jdu se mrknout, co tam mají pěknýho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi to stejné, jako když jsem vyhlížela nové díly Gossip girl :D
      Mrkni, za ty ceny, je kvalita fakt vynikající. U něčeho je lepší, než u drahé kosmetiky ;)

      Vymazat
    2. Jj, já elf znám, mám od něj bázi pod oční stíny (vynikající věc), měla jsem i tvářenku a takový tónovací balzám v kelímku (asi už ho nedělají, škoda) a se vším obrovská spokojenost :)

      Vymazat