čtvrtek 30. května 2013

Karel Hádek dorazil

Blesková dodávka. V úterý večer jsem si objednala a dnes jsem šla na poštu pro balíček. Jelikož jsem kdysi vlastnila pár vzorků, rozhodla jsem se, že si něco objednám. Řekla jsem si, že teď dám přednost přírodní kosmetice, třeba to mému čumáku bude vyhovovat víc, než ostatní pleťová kosmetika. A taky jsem si chtěla udělat radost za praxi. Asi budu mít nad hlavou svatozář, když jsem u takových slípek ;)
Mám mastnější pleť, sem tam se objeví nějaký zarudlý vetřelec, tak jsem si objednala Hřebíčkové pleťové tonikum (200 ml), Čajovníkový krém, Citronovo-mrkvový krém, Levandulové pleťové tonikum a Čajovníkovou pleťovou vodu. Ostatní jsou testry, mám velmi "náročnou a vybíravou" pleť, takže než se rozhodnu investovat do většího balení, raději si koupím za pár korun testry. Možná napíšu pár recenzí, pokud na to bude někdo zvědavý ;)
Ann

6 komentářů:

  1. Na Karla Hádka jsem zatím všude četla samá pozitiva, takže si myslím, že budeš spokojená :) Líbí se mi to hřebíčkové tonikum, musí krásně vonět, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky četla jen samé kladné názory. Hřebíček moc nemusím, ale tonikum mám hrozně ráda :) Moc hezky voní.

      Vymazat
  2. Jé, tak to se budu těšit na recenze, samozřejmě, že na to budeme zvědaví! :) Jo a Ann, palec hore za "uncensored" verzi profilové fotky na Bloggeru, jsi ohromná kočka!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fajn, protože už po prvním použití jsem nadšená :)
      Děkuju :) Úplně se červenám ;D

      Vymazat
  3. Už se těším na recenze :) Četla jsem na něj zatím samou chválu :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ke konci týdne by mohla být 1. na světě, chci to posoudit alespoň z "dlouhodobějšího" hlediska :)

      Vymazat