pondělí 1. dubna 2013

Vánoční velikonoce

Počasí je většinou to nejmenší, co mě trápí, ale k tomuhle už se musím vyjádřit. 1. dubna, sněží jako v prosinci. Takový trakaře co tu padaly, jsem postrádala na kýčovitou vánoční atmosféru. Ach jo. Chci už nosit svůj krásný jarní kabátek a k němu baleríny. Chci tenisky. Sukně. Ruce bez rukavic. Eda Westwicka nebo Colina Firtha pod peřinou. A hodinky s vodotryskem.
Ale i tohle odporné počasí má svou světlou stránku. Díky sněhu u nás byla jen každoroční skupinka sousedů, ostatní se na to vysr.. Ale i to stačilo. Můj fialový pruh pod kostrčí dokazuje brutalitu těhle svátků. Kdybych byla hnusná, vezmu na ně v tomhle počasí hadici :D
Dnes jsem fotila malou holčičku, miminko. Kouzelná, modrooká, vlasatá a veselá. 
Přinesla jí její babička (pozn. - 41 letá babička). Nacpala jí do kanýrkatých šatiček. Vypadala jako porcelánová panenka. Ale ten výraz, když zjistila, co má na sobě. Opatrně šáhnout na tu růžovo-krajkovou směs čehosi. To mám za trest? A co jsem komu udělala? Proč se nemůžu fotit jen v plínce, hm?  Ale nakonec jsem nafotila kolem 220 fotek, z toho takových 25 je dobrých a jen 5 je mezi "vyvolenými" :)
Ann

3 komentáře:

  1. Velikonoce neslavím, protože mi přijdou jako úplně nesmyslnej svátek, ale každý rok vyrážím na výlet na koni, dneska mi vyšlo nádherné počasí, celou dobu svítilo sluníčko. :)
    Holčičku naprosto chápu, taky bych nebyla buhvíjak nadšená. Ukážeš tady ty výsledné fotky?
    P.S. Nechceš vypnout to ověřování v komentářích? Pěkně prosím... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to taky tak udělám, vzparim se a ádie brutální kolednici ;) Udělala jsi nejako fotky z výletu? Jesrli ano, doufám, že je daš ná blog :)
      Fotky malé přidám večer, včera jsem to nestihla (čti - byla jsem líná).

      Vymazat
    2. Já jsem během cesty fotila jenom na mobil... a sakra, proč mi jako doteď nikdo neřekl, že mobil dělá tak nekvalitní fotky?! :-D To prostě nemůžu zveřejnit! :(

      Vymazat