úterý 2. dubna 2013

Malá Eliška - fotky

Včera jsem se chtěla pochlubit s pár snímky z focení malé holčičky, miminka. Nějak jsem včera neměla náladu na nic jiného, než na můj negativní postoj k momentálnímu počasí. Tak se jdu chlubit teď :)


No není kouzelná? :)
 

5 komentářů:

  1. Je krásná, ty kukadla... :) A úplně nezaujatě říkám, že fotky se Ti náramně povedly! Nejlepší se mi zdá ta úplně první nahoře vlevo, ale i ta černobílá nahoře vpravo je moc dobrá (já bych ji jen zpracovala jinak, výrazněji). Jak převádíš do černobílé?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      No nejdřív upravím expozici, stíny, popřípadě vyvážení černé. Až pak vyberu "odstín černobílé" :) Doufám, že je to to, co si chtěla :D

      Vymazat
    2. Já jsem si úplně drze dovolila upravit tu jednu fotku podle svého:
      http://www.rehorikova.cz/prilohy/eliska.jpg
      Doufám, že se nezlobíš, samozřejmě ji hnedka zase smažu... a ještě jeden dotaz, v jakém programu upravuješ fotky? Ve Photoshopu?

      Vymazat
    3. To už je docela dost přepálené ;) Já jsem to upravovala hlavně podle toho, že nevím, kde si je budou nechat tiskonout (Happyfoto vždy ty fotky zesvětlí úplně příšerně). Sice tam máš důraz na oči, ale to ostatní je hodně přepálené :)
      Jinak někdy v Zoner Photo Studio a někdy v Capture NX.

      Vymazat
    4. Tak s Happyfoto zkušenost (asi naštěstí) nemám, ale jasně, když víš, k čemu ty fotky pak budou, můžeš se tomu přizpůsobit. A je to přepálené, já vím. :)

      Vymazat