neděle 10. února 2013

10. 2. 2013

Tak. Zítra zase do školy (!!!). Taky vám tak rychle utekl víkend? Ce n'est pas vrai! Doufám, že mi takhle rychle uteče i zkoušení z matiky, které mám naplánované (držet palec). Už jsem se zmínila? Matiku k SMRTI miluju.
Prásknu na sebe, že v tomto mučícím předmětu neexceluji, naopak. Jediná 4 na vysvědčení (jojo, nejsem na sebe pyšná). Razím utěšující větu, kterou mi má mamina řekne vždy, když hrozí písemka z matiky: "Když nejde o život, jde o hov...".
Ale zase mám moc ráda češtinu a ostatní jazyky (vyjímaje němčiny ;)).
Ve středu mne čeká soutěž v psaní všema deseti, tak jsem na sebe zvědavá :)
Tenhle týden bych chtěla sehnat nějakou brigádu na léto - zoufalá studentka bez peněžních prostředků potřebuje práci, zn. RYCHLE!. Nebo ještě líp - na víkendy (haha, ta naivka!). Jenže pochybuji, že v téhle zapadlejší části republiky něco seženu.
V průběhu týdne bych ráda přidala další svou oblíbenou knížku i stejnojmenný film - Anna Karenina. Vřele doporučuji mrknout na nejnovější verzi z roku 2012 (Keira Knightley se opět hřeje na výsluní).
Zavřete oči, odcházím.
Ann

4 komentáře:

  1. A hele obchodka. rovněž jsem měla na vysvědčení čtyřku jako vyšitou a rozhodně to nebyla věc která by mě potěšila, ale už s tím nic nenadělám. Uf, psaní všema deseti je pro mě tak trošku boj. I když mě to někdy baví, občas bych nejradši skočila z okna. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, už jsem smířená s tím, že v matice prostě nebudu dobrá :D Nechci, aby to vyznělo špatně, ale jsem ráda, že je na tom někdo stejně, jako já ;D
      Já jsem s psaním bojovala v prváku, ale už jsem si zvykla :)

      Vymazat
  2. Matika je odplata za všechny naše hříchy, mám s ní stejný problém :D A stejný neproblém s jazyky .. ano, vyjímaje němčinu, ach!
    Jo a hledáním brigády bych se taky mohla myslím docela slušně živit, škoda, že nemám plat už za tu snahu. Byla bych slušně bohatá.
    A ty máš Audrey Hepburn na záhlaví, uuuuu!! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matika je zlo, ráda bych věděla, kdy uplatním svou (ne)znalost vektorů v praxi.
      Přesně, prý že snaha se cení. Tak kde jsou peníze? :D

      Vymazat